Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips!

Google onthult hoe beoordelingen op Maps worden gemodereerd

Overzicht

  • Google geeft inzicht in het moderatieproces voor beoordelingen op Maps
  • Transparantie en nauwkeurigheid staan centraal bij de moderatie

Google heeft onthuld hoe het moderatieproces voor beoordelingen op Google Maps werkt. Het bedrijf legt de nadruk op transparantie en nauwkeurigheid bij het beoordelen van gebruikersrecensies. Het doel is om de kwaliteit van de beoordelingen te waarborgen en misbruik te voorkomen.

Het moderatieproces is gericht op het verwijderen van beoordelingen die in strijd zijn met de richtlijnen van Google. Zo worden beoordelingen die spam bevatten, frauduleus zijn of ongepaste inhoud bevatten, verwijderd. Daarnaast worden ook beoordelingen verwijderd die zijn geschreven door medewerkers van een bedrijf om de reputatie van dat bedrijf te verbeteren.

Google maakt gebruik van geautomatiseerde systemen en menselijke beoordelaars om de beoordelingen te controleren. Deze beoordelaars worden getraind om de richtlijnen van Google toe te passen en nauwkeurige beslissingen te nemen. Het proces is ontworpen om snel en efficiënt te zijn, zodat gebruikers betrouwbare beoordelingen kunnen vinden.

Wat vind jij van het moderatieproces van Google Maps? Heb je ooit een beoordeling geschreven die werd verwijderd? Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.