Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

Google voegt nieuwe robots-tag indexifembedded toe

Belangrijke punten:

  • Google introduceert de nieuwe robots-tag indexifembedded.
  • Deze tag stelt webmasters in staat om te bepalen of een pagina moet worden geïndexeerd als deze is ingebed in een andere pagina.

Google heeft aangekondigd dat ze een nieuwe robots-tag genaamd indexifembedded hebben toegevoegd aan hun zoekalgoritme. Met deze tag kunnen webmasters aangeven of een pagina moet worden geïndexeerd wanneer deze is ingebed in een andere pagina.

De indexifembedded-tag biedt meer flexibiliteit voor webmasters om de indexering van hun pagina’s te beheren. Voorheen was het moeilijk om te bepalen of een ingebedde pagina moest worden geïndexeerd of niet. Met deze nieuwe tag kunnen webmasters specifiek aangeven of ze willen dat de pagina wordt geïndexeerd of niet.

Dit is vooral handig voor pagina’s die ingebedde inhoud bevatten, zoals video’s of afbeeldingen. Webmasters kunnen nu precies aangeven of ze willen dat deze inhoud wordt geïndexeerd of dat alleen de pagina waarop ze zijn ingebed moet worden geïndexeerd.

Deze nieuwe functie is een welkome toevoeging voor webmasters die meer controle willen over de indexering van hun pagina’s. Het biedt de mogelijkheid om specifieke pagina’s uit te sluiten van indexering, terwijl andere pagina’s wel worden geïndexeerd.

Wat vindt u van deze nieuwe functie van Google? Bent u van plan om de indexifembedded-tag te gebruiken op uw website? Laat uw reactie achter!

0 comments:

No comments found.