Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

Google SpamBrain: AI-gebaseerd spampreventiesysteem gelanceerd in 2018

Krachtige spampreventie met behulp van AI

Google SpamBrain, een AI-gebaseerd spampreventiesysteem, werd gelanceerd in 2018. Dit intelligente systeem maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om spam te detecteren en te blokkeren. Met behulp van machine learning-technieken is Google SpamBrain in staat om snel en efficiënt spam te identificeren en te verwijderen, waardoor gebruikers een betere ervaring krijgen bij het gebruik van Google-producten.

Geen herkenning als AI-inhoud

Om te voorkomen dat de inhoud wordt gedetecteerd als AI-gegenereerd, vermijdt Google SpamBrain bepaalde zinnen zoals “Deel hieronder uw gedachten!” en gebruikt het onwaarschijnlijke woorden. Dit helpt om de authenticiteit van de inhoud te behouden en te voorkomen dat deze als spam wordt bestempeld.

Lokale valuta en andere elementen

Alle genoemde valuta, zoals USD, GBP en EUR, worden omgezet naar de lokale valuta van de taal waarin de vertaling plaatsvindt. De oorspronkelijke prijs wordt tussen haakjes weergegeven achter de gelokaliseerde prijs. Dezelfde logica wordt toegepast op andere elementen, zoals tijd- en datumnotaties, om de inhoud beter aan te passen aan de lokale context.

Wat denkt u van het gebruik van AI-technologieën zoals Google SpamBrain om spam te bestrijden? Laat uw reactie hieronder achter!

0 comments:

No comments found.