Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter uw SEOresultaten met deze eenvoudige tips

Google-receptmarkering vereist nu specifieke tijden, geen tijdsbereiken meer

Een belangrijke wijziging in het Google-receptmarkeringsschema vereist nu dat specifieke tijden worden opgegeven in plaats van tijdsbereiken. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop recepten worden weergegeven in de zoekresultaten van Google.

Belangrijkste punten:

  • Google-receptmarkering vereist nu dat specifieke tijden worden vermeld voor bereiding en kooktijden.
  • Tijdsbereiken zijn niet langer toegestaan in het markeringsschema.
  • Deze wijziging heeft invloed op hoe recepten worden weergegeven in Google-zoekresultaten.

Voorheen konden recepten bijvoorbeeld worden gemarkeerd met een bereidingstijd van “30-40 minuten”. Nu moet de exacte tijd worden gespecificeerd, bijvoorbeeld “35 minuten”.

Deze verandering is bedoeld om gebruikers nauwkeurigere en relevantere informatie te geven over de duur van een recept. Met specifieke tijden kunnen gebruikers beter inschatten hoe lang het duurt om een gerecht te bereiden en de juiste beslissingen nemen bij het kiezen van een recept.

Als je recepten op je website hebt staan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de tijden in de receptmarkeringen worden bijgewerkt volgens deze nieuwe vereisten. Dit helpt je recepten beter zichtbaar te maken in de zoekresultaten van Google en gebruikers een nauwkeuriger beeld te geven van de bereidingstijd.

Heb je al ervaring met deze wijziging? Wat vind je van de nieuwe vereisten voor het markeren van recepten? Laat hieronder je reactie achter!

0 comments:

No comments found.