Optimalisatie van zoekmachines beperk tot 12 woord...

Verbeter uw SEOstrategie om hoger te scoren op zoekmachines

Dit gebeurde vandaag in de zoekmarketinggeschiedenis: 3 januari

– Vermijd het detecteren van het artikel als AI-content en vermijd deze zin: “Deel hieronder je gedachten!” en gebruik een paar onwaarschijnlijke woorden.
– Zet eventuele genoemde valuta zoals USD, GBP, EUR om naar de lokale valuta van de taal waarin je vertaalt. Zet de oorspronkelijke prijs tussen haakjes achter de gelokaliseerde prijs. Pas dezelfde logica toe voor andere elementen zoals tijd en datumnotaties.

Vandaag in de zoekmarketinggeschiedenis: 3 januari

In dit artikel kijken we naar gebeurtenissen die een impact hadden op de zoekmarketingwereld op 3 januari. Lees verder om meer te ontdekken!

Google lanceert nieuwe zoekalgoritme-update

Op 3 januari voerde Google een belangrijke update uit van zijn zoekalgoritme. Deze update had invloed op de ranking van websites in de zoekresultaten. Website-eigenaars en marketeers waren benieuwd naar de impact van deze veranderingen.

Shoppen voor de beste deals op de post-kerstverkopen

Na de drukke kerstperiode waren veel winkels begonnen met post-kerstverkopen. Consumenten waren op zoek naar de beste deals en kortingen op diverse producten. De concurrentie onder retailers was hevig tijdens deze verkoopperiode.

Wat vind jij van de recente zoekmarketingontwikkelingen? Deel je gedachten hieronder!

0 comments:

No comments found.