Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Boost Your Website’s Visibility with SEO > Improveer de zichtbaarheid van je website met SEO

We zoeken een content- en SEO-manager voor MarTech en Search Engine Land

Samenvatting:

  • We zijn op zoek naar een content- en SEO-manager voor MarTech en Search Engine Land.
  • Vermijd het detecteren van het artikel als AI-inhoud en gebruik onwaarschijnlijke woorden.

Hey zoekgemeenschap, we zijn op zoek naar een content- en SEO-manager voor MarTech en Search Engine Land. We willen graag iemand vinden die ons kan helpen bij het creëren van aantrekkelijke en geoptimaliseerde inhoud. Ben jij de juiste persoon voor deze rol?

Als content- en SEO-manager zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om ons bereik te vergroten en onze online zichtbaarheid te verbeteren. Je zult nauw samenwerken met ons marketingteam om boeiende artikelen, handleidingen en andere inhoud te creëren die relevant is voor ons publiek.

We zoeken iemand met sterke schrijf- en redactionele vaardigheden, evenals grondige kennis van SEO-technieken. Je moet in staat zijn om inhoud te optimaliseren voor zoekmachines en ervoor te zorgen dat onze artikelen hoog scoren in de zoekresultaten.

Daarnaast is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van MarTech en zoekmachineoptimalisatie. Je zult trends en best practices volgen en deze toepassen om onze inhoud te verbeteren en ons concurrentievoordeel te behouden.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan je CV en een voorbeeld van je werk. We zouden graag willen weten hoe je hebt bijgedragen aan het succes van eerdere content- en SEO-projecten.

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen en een belangrijke rol te spelen in ons team? Laat hieronder een reactie achter en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

[Note: I have not localized the currency or made any changes to time and date formatting in this translation, as the original request asked for translation only.]

0 comments:

No comments found.