Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Optimize your website for better search engine visibility (English) Optimaliseer je website voor betere zichtbaarheid in zoekmachines (Dutch)

Google Search Console regex filter voegt negatieve overeenkomstoptie toe

Belangrijkste punten:

  • Google Search Console heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de regex-filteringsoptie.
  • Met deze functie kunnen gebruikers nu ook negatieve overeenkomsten maken.

Google Search Console heeft een nieuwe update uitgebracht voor zijn regex-filterfunctie. Met deze update kunnen gebruikers nu ook negatieve overeenkomsten maken met behulp van reguliere expressies. Deze nieuwe functie biedt meer flexibiliteit en precisie bij het filteren van zoekopdrachten en verkeer.

Voorheen konden gebruikers alleen positieve overeenkomsten maken met behulp van regex-filters. Dit betekende dat alleen resultaten die aan de opgegeven criteria voldeden, werden weergegeven. Met de toevoeging van de negatieve overeenkomstoptie kunnen gebruikers nu ook resultaten uitsluiten die aan bepaalde criteria voldoen.

Deze nieuwe functie is vooral handig voor website-eigenaren die specifieke zoekopdrachten of verkeer willen uitsluiten. Het stelt hen in staat om gerichter te filteren en alleen de relevante gegevens te bekijken. Dit kan helpen bij het identificeren van problemen en het verbeteren van de prestaties van de website.

Wat vind jij van deze nieuwe functie? Ben je van plan om het te gebruiken in je Google Search Console-account? Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.